Välkomna till Villa Kallirachi på ön Thassos i norra Grekland. Vi erbjuder en skön avkopplande semester med vandringar, utflykter, sol och bad.

I den vackra och pittoreska byn Kallirachi på Thassos västsida finner du Villa Kallirachi. Här finner du det lugn du behöver för att ladda upp kroppen men ny energi, fjärran från charterresor och hålligång. Hit kan du komma för att uppleva det genuina Grekland. 

Från Villa Kallirachi har ni en bedårande utsikt över havet och bergen. Varje solnedgång är ett konstverk full av underbara färger som bara naturen så mästerlikt kan skapa. Njut av en kopp kaffe eller cocktail och beundra detta vackra skådespel som bara finns på denna plats.

När du är gäst i vår villa kan du koppla av och ta dagen som den kommer. 
Du kan välja att sitta under vinrankorna med en bok och blicka ut över havet. Tycker du om att vandra eller jogga finns fina vandringsleder alldeles runt hörnet. Stranden finns på 2 km avstånd där du kan sitta på mysiga tavernor alldeles vid strandkanten eller simma i det kristallklara vattnet. Vår och höst är bästa tiden för vandringar i våra omgivningar. Korta eller långa vandringar i berg, olivlundar eller längs stränderna allt efter önskemål och möjligheter.
Tycker du om sol och bad finns stränder runt hela ön, alla med kristallklart vatten. En del stränder med full service och tavernor, nattliv och en del där du kan vara lite mer för dig själv. Du kan till och med hitta helt orörda stränder.

Juni, juli och augusti-då har vi garanterat högtryck med sol och värme både i havet och på land.

Här är perfekta stället att stanna en vecka eller två och komma till ro och balans. Göra det man känner för. 
Boendet lämpar sig ytterst väl för två familjer eller en större grupp. Vi kan erbjuda 8 sängplatser fördelade på 2 plan med separata ingångar. 2 sovrum i varje plan med dusch och toalett. Ett gemensamt kombinerat kök och vardagsrum finns på övre plan. Uteplatser finns på båda planen

Mer information och bilder finns uthyrning

Låt oss förverkliga era semesterdrömmar!!


Välkomna till Thassos och Villa Kallirachi